Летище София обяви поръчки за над 5,5 млн. лева. Изпълнението на

...
Летище София обяви поръчки за над 5,5 млн. лева. Изпълнението на
Коментари Харесай

Летище София обяви поръчки за над 5,5 млн. лева

Летище София разгласи поръчки за над 5,5 млн. лв.. Изпълнението на капиталовия проект на концесионера на столичното летище към този момент е в ход, оповестиха от аеропорта. Поръчки с друг предмет и на друга стойност към този момент са обществено оповестени на новия уебсайт на летището. 

Процедурите за набиране на предложения са част от политиката на " СОФ Кънект “ за бистрота и открита конкуренция при избор на реализатори за другите вложения в аерогарата. Ремонт на летателното поле, сложни консултантски услуги по закупуване и създаване на нова система за ръководство на багаж, в това число правене на техническа спецификация, подготовка на част от площите Терминал 2 за построяването на нови търговски обекти и доставка на транспортни средства (в това число и електрически) са единствено част от оповестените в уеб страницата на летище София поръчки.

" Инвестиционната политика на " СОФ Кънект “ е ориентирана към повишение на качеството на предлаганите услуги като това ще способства за по-доброто пътническо прекарване. Безопасността и обслужване от най-високо равнище са измежду нашите цели, по тази причина вложенията в поправки и нова техника са едни от най-важните “, това сподели Хесус Кабайеро, изпълнителен шеф на летище София.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР